Vanlige spørsmål og svar

Er munnbindene dere selger godkjent i henhold til krav?

Alle våre munnbind er samsvar med norsk lov og i samsvar med europeiske standarder. Ved forespørsel kan vi oversende dokumentasjon både på europeisk representant og dokumentasjon på at munnbindene er CE- sertifisert.  

Vårt siste parti som ankom Norge i september 2020 ble stoppet i tollen i en rutinekontroll, og dokumentasjon ble kontrollert av statens legemiddelverk. At norske myndigheter har kontrollert munnbindene og at de senere ble frigitt fra tollen gir en økt trygghet for våre kjøpere av munnbind og oss som distributør av disse produktene.  

Er munnbindene trygge?

Munnbindene er CE-godkjent og har blitt solgt i millioner av eksemplarer. Vi selger både til private og til bedrifter og de fleste kunder kjøper av oss på nytt. Per i dag har vi ikke fått noen klager på kvaliteten. Noen av munnbind partiene våre, er også blitt kontrollert av tollvesenet og av statens legemiddelverk.

Om du som kunde er utrygg på om munnbindene er trygge, oppfordrer vi gjerne til at du kan ringe oss eller maile oss om du har spørsmål rundt munnbindene våre. Vi har både mail kundesenteret@modernhealth.no og du kan ringe vårt telefonnummer 407 67 188.

Åpningstidene våre er i utgangspunktet fra kl. 8.00-20.00 mandag til fredag. Utover åpningstid send mail eller send sms til oppgitt telefonnummer.

Hvorfor har dere så høy rabatt på munnbindene

Vi bestemte oss tidlig når pandemien brøt ut i mars 2020 at vi alltid skal være et rimeligere alternativ enn prisene du betaler for munnbind til apotekene i Norge.

Munnbind skal ikke koste så mye som det de selger de for, det ser vi ingen grunn til. Munnbindene er produsert i Kina og er i samsvar med norsk lov og europeiske standarder.

På tross av høy flyfrakt og fordi vi er direkteimportør kan vi holde lave priser. Det er ingen mellomledd som fordyrer prisene unødig. Vi har ingen stor organisasjon med mange ansatte og store lokaler som vi må betale for. Istedenfor har vi et effektivt lager og en nettbutikk der kundene kan kjøpe direkte fra.  

Hva mener dere med at dere har en pris- og trygghetsgaranti?

Vår misjon som selskap, er at vi alltid skal ha gode munnbind på lager og at vi alltid skal kunne tilby rimeligere munnbind enn alle landets apoteker i Norge.

Om apotekene setter ned prisene sine så skal du som kunde være sikker på at vi kan tilby rimeligere munnbind. Om du finner et rimeligere munnbind som forbruker kjøpt på apotek enn det vi tilbyr, så send kopi av kvitteringen så skal vi dekke mellomlegget.

Dere har så lave priser at vi lurer på om dere er en seriøs aktør?

Mange av våre kunder som tok kontakt med oss første gang lurte på om vi var en seriøs aktør. Dersom du er usikker, eller har spørsmål til oss, så ta gjerne kontakt med oss.

For oss er det viktig at du føler deg trygg på oss og de produktene vi selger. Vi har både mail kundesenteret@modernhealth.no og du kan ringe vårt telefonnummer 40767188.

Åpningstidene våre er i utgangspunktet fra kl. 8.00-20.00 mandag til fredag. Utover åpningstid send mail eller send sms til oppgitt telefonnummer.

Jeg vil ikke kjøpe munnbind i nettbutikken men vil kjøpe munnbind i butikk kan jeg det?

Vi jobber med å få flere samarbeidspartnere i Norge. I Oslo har vi inngått et samarbeid med Josefines Atelier som ligger i Nedre Slottsgate 4h, i Oslo. Det er rett ved Glassmagasinet.

Klikk for å se kart

Hvor lang leveringstid er det?

Vi sender med Bring på 2-5 virkedager. Ved større bestillinger tilbyr vi ekspresslevering.

Har Modern Health AS noen hentestasjoner

Foreløpig har vi kun en hentestasjon i Oslo. med Josefines Atelier som ligger i Nedre Slottsgate 4h, i Oslo. Den ligger rett ved Glassmagasinet, se bilde og kart.

Vi jobber fortsatt med å skaffe flere hentestasjoner i Norge.

Hvilke munnbind kan dere levere?

Vi selger kun medisinske munnbind av type 1. Type er tilpasset for privat personer eller pasienter for å redusere spredning av smitte, som bla covid-19. Disse munnbindene er bra for både reising med kollektiv transport og når det er vanskelig å følge myndighetenes råd og Folkehelseinstituttets anbefaling om å holde 1 meters avstand til andre mennesker.

Gode filmer om munnbind

Den nye normalen